Dołącz do nas!
Pytam ją jak ma na imię
-Ach mam na imię Catrine . Sorki ale nie moge iść szukać z tobą tej skitty musze się przygotować do pokazów! Ciał!
Mówiąc:Ciał! Pobiegła w strone tego drzewa z seedotami. A ty czyłeś się raczej oszukany bo złapałeś dla niej tego Teddiursa a ona se poszła. Co robisz?
Chmmm... Trzeba jej popalić... PO za tym nie wie ze bez tej skitty nie będzie pokazów? No trudno Trzeba się ZEMŚCIĆ a więc zakładam jakąś czarną bandane i jakiś czarny ciuszek i wysyłam spinaraka żeby ją zatrzymał a ja biegne do tego drzewa
Grubo...
Wysyłasz spinaraka na tą misje. Na początku się wahał ale potem powiedziałeś że jak tego nie zrobi spalisz go żywcem . Spnarak wszedł w krzaki i czekał . Siedział tam przez 30 minut a ty już dawno byłeś pod drzewem.Zastanawiałeś co te seedoty tam robią nagle zauważyłeś Tabliczke ,,Pomnik przyrody nie niszczyć drzewa". Siedziałeś pod tym drzewem już godzine a spinarak nie wraca co więcej tej dziewczyny też nie ma . Czułeś że coś jest nie tak Nagle ukazała się znajoma postać Catrine . Dalej bawiła się swoim pokeballem z tym miśkiem . Nie była przestraszona ani nic jej skitty wyglądał jakby nic nie walczył... Zastanawiesz się gdzie spinarak co robisz?
Sry nie moge go stracić on ma specjalną zdolność ...
Skradałeś się w strone tych krzaków.Catrine cię nie zauważyła tylko skitty dziwnie patrzyłą w twoją strone ale Catrine była zbyt podniecona swoim ballem . Przyszedłeś w te same krzaki co spinarak nagle usłyszałeś dźwięki.
-Sry! Dlaczego nie wchodzisz do tego pokeballa?
Pewnie to był trener który chciał mieć poka .Wyszedłeś z krzaka i zauważyłeś że to był łapacz robali.
-ehh to pewnie twój spinarak co?-Powiedział bez zastanowienia
powiedziałeś ,,raczej" a potem wspomniałes że szukasz szafirowej skitty.
-Nie nie widziałem-Powiedział
Oddał ci swojego spinaraka i szykował się do wyjścia.
Cio robisz?
Pytam czy by nie pomógł się zemścić sie na catrine i poszukać szafirowej skitty a jak się zgodzi dam mu Yannme. ^^
^^
-Za Yannme? Spoko
Dałeś mu czarny ciuszek i kierowaliście się w strone tego drzewa. Na szczęście wróciłeś do krzaków niezauważanie
-to... Jaki mamy plan? A tak w ogóle jestem Blane.
Ty też się przedstawiłeś i pomyślałeś o planie
Więc jaki jest plan albo cos robisz innego?
Dobra wystaw swojego najsilniejszego poka ja robie gadke szmatke a jak będzie walczysz lejemy ją.
W skrócie
Z tego wszystkiego nie zauważyłeś że z Catrine ktoś przyszedł nowy. To był chłopak na oko o 2 lata młodszy od ciebie. Ale Catrine tylko się odwróciła i powiedziała
-Przepraszam ty mówisz do mnie?
Ty zrobiłeś *facepalm* a robalołapacz powiedział
-To co teraz?
Bez namysłu wydarłeś się na nią
-Dawaj swoje poki albo cie zleje!
Do dziewczyny i tego 2 chłopaka od razu dotarło a chłopak powiedział
-Tak? Udławcie się tym Rhydon Do dzieła!
Z czerwonej kuli pokazał się
Lv.15
A wasza znajoma wyrzuciła
Lv.7
-Robalolapacz trzymał się planu i wyrzucił do walki
Skitty to mały pryszcz ale tego Rhydona nikt się nie spodziewał
Dobra wybieraj poka do walki
Na początku mówie robalołapaczowi żeby skupił się na rhyhornie a ja wyrzucam Treecko i atakuje rhyhorna wrednym patrzeniem,
twoje hp to niebieski robalołapacza jasno niebieskie Catrine zielone a tego drugiego brązowe 44 55 53 100
-Treecko atakuje Wrednym spojrzeniem i redukuje OBRONe przeciwnika o 1!
-Skitty atakuje Uderzeniem! 5 hp damage dla Treecko
-Nincada Atakuje cięciem! 8 hp damage dla Rhyhorna
-Rhyhorn Atakuje Stompnięciem! 10 hp dla nincady!
atakuje absorbcją w rhyhorna
Ostatnio edytowany przez Schabby (2009-09-19 12:13:42)
-Treecko atakuje absorbcją 6 hp damage! to super Efektywne i Treecko zregenerował 5 hp. 40 55 53 84
-Nincada atakuje cięciem w Rhyhorna! 10 hp damage!
-Skitty atakuje Uderzeniem 4 hp damage w Treecko
-Rhyhorn atakuje Uderzenie rogiem i zadaje 12 hp damage w nincade!
Grom w Rhyhorna